Spletni piškotki

Spletni piškotki2018-12-15T11:27:25+00:00

Spletni piškotki so datoteke, ki se namestijo v uporabnikov brskalnik, ko obiščejo spletno stran. Sam piškotek ne zbira informacije o uporabniku. Spletna stran uporablja piškotke, kot pomoč pri izvajanju uporabniku prijaznejših storitev. Samo strežnik, ki je poslal spletni piškotek, lahko prebere in uporablja ta piškotek. Uporabnik spletne strani, ki je prejel spletni piškotek ga lahko kadarkoli izbriše iz svojega brskalnika, ga omeji ali onemogoči njegovo delovanje.

Piškotke lahko tudi brišete in pregledujete v svojem spletnem brskalniku

Piškotki na spletni strani www.adpartner.si

Spletna stran www.adpartner.si za boljšo uporabniško izkušnjo uporablja piškotke in je skladna z zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1).

Piškotki ne vsebujejo nobenih osebnih ali drugih podatkov, ki bi jih bilo mogoče uporabiti za identifikacijo uporabnika. Da bi zagotovili najboljšo uporabniško izkušnjo in optimalno delovanje spletne strani, uporabnikom priporočam, da piškotke sprejmejo.

Spletna stran uporablja naslednje piškotke:

Ime piškotka
NamenČas poteka
Podjetje
PREFUporabniške nastavitve predvajalnika 8 mesecevYouTube 
VISITOR_INFO1_LIVEUporabniške nastavitve predvajalnika8 mesecevYouTube
YSCUporabniške nastavitve predvajalnikaTrajanje sejeYouTube
PHPSESSIDOsnovno delovanje sistema AdpartnerTrajanje sejeservis.adpartner.si
NIDID obiskovalca6 mesecevGOOGLE
PH_HPXY_CHECKPiškotki, nujni za osnovno delovanje straniTrajanje sejewww.adpartner.si
_gaStatistika ogledov spletne strani2 letiGoogle Analytics
_gidStatistika ogledov spletne strani1 danGoogle Analytics
_gat_gtagStatistika ogledov spletne strani1 min
Google Analytics

Spletna stran uporablja piškotke YouTube z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje. Uporablja tudi piškotke za osnovno delovanje sistema servis.adpartner.si.

Če ste soglasje za piškotke predhodno že dali in se pozneje premislili ter izključili prejemanje piškotkov v svojem brskalniku, bo vaš obisk na spletni strani razumljen kot prvi obisk. V tem primeru boste znova dobili obvestilo o piškotkih.

Upravljavec spletnih mest uporablja piškotke za namene zagotavljanja boljše funkcionalnosti in uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja spletnih portalov ter štetja uporabnikov na spletnem mestu. Prosimo, da s klikom na DA potrdite soglasje za uporabo piškotkov. Pojasnila glede uporabe spletnih piškotkov si lahko preberete na strani spletni piškotki. Nastavitev piškotkov DA

Piškotki skupine 2

Analitični in funkcijski piškotki, s katerimi analiziramo promet na spletni strani. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo. Če se s tem ne strinjate, ustrezno označite in teh piškotkov ne bomo namestili.

Piškotki skupine 3

Piškotki naših partnerskih storitev, kot so Facebook in Google. Ti piškotki omogočajo uporabo vtičnikov in funkcij na spletni strani, ki so povezane z njihovimi družbenimi omrežji in drugimi platformami ter za sledenje vaši uporabi njihovih storitev. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo. Če se s tem ne strinjate, ustrezno označite in teh piškotkov ne bomo namestili. Lahko se zgodi, da vam v tem primeru nekatere zanimive funkcije spletne strani ne bodo na voljo.