Spletni piškotki

Spletni piškotki 2018-03-27T02:25:58+00:00

Spletni piškotki so datoteke, ki se namestijo v uporabnikov brskalnik, ko obiščejo spletno stran. Sam piškotek ne zbira informacije o uporabniku. Spletna stran uporablja piškotke, kot pomoč pri izvajanju uporabniku prijaznejših storitev. Samo strežnik, ki je poslal spletni piškotek, lahko prebere in uporablja ta piškotek. Uporabnik spletne strani, ki je prejel spletni piškotek ga lahko kadarkoli izbriše iz svojega brskalnika, ga omeji ali onemogoči njegovo delovanje.

Piškotke lahko tudi brišete in pregledujete v svojem spletnem brskalniku

Piškotki na spletni strani www.adpartner.si

Spletna stran www.adpartner.si za boljšo uporabniško izkušnjo uporablja piškotke in je skladna z zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1).

Piškotki ne vsebujejo nobenih osebnih ali drugih podatkov, ki bi jih bilo mogoče uporabiti za identifikacijo uporabnika. Da bi zagotovili najboljšo uporabniško izkušnjo in optimalno delovanje spletne strani, uporabnikom priporočam, da piškotke sprejmejo.

Spletna stran uporablja naslednje piškotke:

Ime piškotka
NamenČas poteka
Podjetje
PREFUporabniške nastavitve predvajalnika 8 mesecevYouTube 
VISITOR_INFO1_LIVEUporabniške nastavitve predvajalnika8 mesecevYouTube
YSCUporabniške nastavitve predvajalnikaTrajanje sejeYouTube
PHPSESSIDOsnovno delovanje sistema AdpartnerTrajanje sejeservis.adpartner.si

Spletna stran uporablja piškotke YouTube z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje. Uporablja tudi piškotke za osnovno delovanje sistema servis.adpartner.si.

Če ste soglasje za piškotke predhodno že dali in se pozneje premislili ter izključili prejemanje piškotkov v svojem brskalniku, bo vaš obisk na spletni strani razumljen kot prvi obisk. V tem primeru boste znova dobili obvestilo o piškotkih.