Razporeditev oglasov

Razporeditev oglasov2018-12-14T18:57:18+00:00

KAKO POTEKA RAZPOREDITEV OGLASOV?

Oglase vseh vrst tako tekstovne, tekstovne s sliko in grafične pasice opazimo na skoraj vseh spletnih straneh, na večjih portalih, ki so po večini novičarski, pa oglasov ne najdemo samo na vstopni strani temveč tudi na vsaki podstrani. Takšna razporeditev oglasov oglaševalcu omogoča, da je njegova ponudba res vidna na veliko mestih ter na ta način še intenzivneje opozarja nase.

Razporeditev oglasov na spletni strani je vedno naključna in odvisna od posameznega lastnika spletne strani kam bo umestil cone za oglasni prostor. Navadno so najbolj obiskane cone, ki so v vidnem polju obiskovalca spletne strani, vidno polje pa pomeni celoten zaslon, ki ga uporabnik vidi, ko na določeno spletno stran vstopi, ne da bi se moral pomakniti po strani navzdol. V vidnem polju je tako razporeditev oglasov kar precejšnja, še posebej, na že omenjenih večjih portalih.

Ne glede na to, kakšna je razporeditev oglasov pa je pomembno, da so oglasi izstopajočega videza ter da uporabniku sporočajo pomembne informacije.

PREDNOSTI SISTEMA ADPARTNER

V sistemu ADpartner je vključenih mnogi različnih založniških spletnih strani. To so med drugim tudi največji spletni medijski portali in tudi vsi drugi manjši portali in spletne strani, ki vsebujejo določeno tematiko. Tako je za razporeditev oglasov poskrbljeno, da so le ti vidni na mnogih spletnih straneh.

Če je razporeditev oglasov na posamezni založniški strani v domeni njenega lastnika, pa lahko vsak oglaševalec sam določi, na katerih spletnih straneh bi rad oglaševal. Tako vam v podjetju ADpartner d.o.o. omogočamo, da oglaševanje poteka v skladu z vašimi željami.

Kontaktirajte nas in skupaj bomo pregledali vaše želje, možnosti in pričakovanja, ter naredili optimalno oglaševalsko akcijo v kateri bo razporeditev oglasov potekala v skladu z željenim.

V podjetju ADpartner se aktivno dogovarjamo s posameznimi založniki in jim pomagamo k določitvi najboljših oglasnih prostorov. S tem omogočamo tudi vam, da  razporeditev oglasov na posameznih spletnih straneh doseže najboljši učinek pri uporabnikih svetovnega spleta in jih pritegne k kliku na oglas in posledično povezavi na vašo spletno stran.

Pokličite nas

Za oglaševalce

Mojca Jan
mojca.jan@adpartner.si
+386 40 430 036

Za založnike

Miro Prolić
miro.prolic@adpartner.si
+386 41 710 418

Pišite nam

Upravljavec spletnih mest uporablja piškotke za namene zagotavljanja boljše funkcionalnosti in uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja spletnih portalov ter štetja uporabnikov na spletnem mestu. Prosimo, da s klikom na DA potrdite soglasje za uporabo piškotkov. Pojasnila glede uporabe spletnih piškotkov si lahko preberete na strani spletni piškotki. Nastavitev piškotkov DA

Piškotki skupine 2

Analitični in funkcijski piškotki, s katerimi analiziramo promet na spletni strani. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo. Če se s tem ne strinjate, ustrezno označite in teh piškotkov ne bomo namestili.

Piškotki skupine 3

Piškotki naših partnerskih storitev, kot so Facebook in Google. Ti piškotki omogočajo uporabo vtičnikov in funkcij na spletni strani, ki so povezane z njihovimi družbenimi omrežji in drugimi platformami ter za sledenje vaši uporabi njihovih storitev. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo. Če se s tem ne strinjate, ustrezno označite in teh piškotkov ne bomo namestili. Lahko se zgodi, da vam v tem primeru nekatere zanimive funkcije spletne strani ne bodo na voljo.