O podjetju

O podjetju2018-12-14T18:34:37+00:00

Podjetje – Sistem ADpartner

ADpartner je slovenska mreža za kontekstno oglaševanje. Temelji na osnovni premici povezovanja povpraševanja in ponudbe na trgu spletnega oglaševanja, pri tem pa poudarja partnerstvo v tako nastajajočem oglaševalskem trikotniku (oglaševalec, ponudnik sistema ADpartner, založnik).

Tako ADpartner kot podjetje skupaj z oglaševalci in založniki ustvarja partnerski odnos, ki temelji na strokovnosti in izkušnjah internetnih strokovnjakov, medsebojnem zaupanju, prilagajanju in stroškovni učinkovitosti, individualni pristop do oglaševalcev pa nam omogoča hitro odzivnost in večjo kakovost dela.

Doseg ADpartner mreže je preko 80% slovenske spletne populacije oziroma preko 1.100.000 slovenskih uporabnikov interneta, kar omogoča izjemne možnosti gradnje blagovne znamke posameznega naročnika.

Odkar sistem deluje, nam je zaupalo že preko 1000 različnih podjetij, med katerimi so tudi: Telekom Slovenije, Spar, Zavarovalnica Triglav, Roche, SAE institute, Grawe zavarovalnica, Vzajemna, Renault, Beiersdorf, Simobil, Tondach, CDi Univerzum, Sensilab, Studio moderna, Sparkasse, Vist, Sony, Terme Krka, Avtohiša Bizilj, Life Class, Hypo Alpe Adria bank, Opel, Kia, Hypo Group Alpe Adria, Qlandia in drugi.

Ker za oglaševanje nikoli ni neprimeren trenutek, postanite tudi vi člen našega oglaševalskega trikotnika in tako postanite še bolj vidni, prepoznavni in uspešni.

Pokličite nas

Za oglaševalce

Mojca Jan
mojca.jan@adpartner.si
+386 40 430 036

Za založnike

Miro Prolić
miro.prolic@adpartner.si
+386 41 710 418

Pišite nam

Upravljavec spletnih mest uporablja piškotke za namene zagotavljanja boljše funkcionalnosti in uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja spletnih portalov ter štetja uporabnikov na spletnem mestu. Prosimo, da s klikom na DA potrdite soglasje za uporabo piškotkov. Pojasnila glede uporabe spletnih piškotkov si lahko preberete na strani spletni piškotki. Nastavitev piškotkov DA

Piškotki skupine 2

Analitični in funkcijski piškotki, s katerimi analiziramo promet na spletni strani. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo. Če se s tem ne strinjate, ustrezno označite in teh piškotkov ne bomo namestili.

Piškotki skupine 3

Piškotki naših partnerskih storitev, kot so Facebook in Google. Ti piškotki omogočajo uporabo vtičnikov in funkcij na spletni strani, ki so povezane z njihovimi družbenimi omrežji in drugimi platformami ter za sledenje vaši uporabi njihovih storitev. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo. Če se s tem ne strinjate, ustrezno označite in teh piškotkov ne bomo namestili. Lahko se zgodi, da vam v tem primeru nekatere zanimive funkcije spletne strani ne bodo na voljo.