Podjetje – Sistem ADpartner

ADpartner je slovenska mreža za kontekstno oglaševanje. Temelji na osnovni premici povezovanja povpraševanja in ponudbe na trgu spletnega oglaševanja, pri tem pa poudarja partnerstvo v tako nastajajočem oglaševalskem trikotniku (oglaševalec, ponudnik sistema ADpartner, založnik).

Tako ADpartner kot podjetje skupaj z oglaševalci in založniki ustvarja partnerski odnos, ki temelji na strokovnosti in izkušnjah internetnih strokovnjakov, medsebojnem zaupanju, prilagajanju in stroškovni učinkovitosti, individualni pristop do oglaševalcev pa nam omogoča hitro odzivnost in večjo kakovost dela.

Doseg ADpartner mreže je preko 80% slovenske spletne populacije oziroma preko 1.100.000 slovenskih uporabnikov interneta, kar omogoča izjemne možnosti gradnje blagovne znamke posameznega naročnika.

Odkar sistem deluje, nam je zaupalo že preko 1000 različnih podjetij, med katerimi so tudi: Telekom Slovenije, Spar, Zavarovalnica Triglav, Roche, SAE institute, Grawe zavarovalnica, Vzajemna, Renault, Beiersdorf, Simobil, Tondach, CDi Univerzum, Sensilab, Studio moderna, Sparkasse, Vist, Sony, Terme Krka, Avtohiša Bizilj, Life Class, Hypo Alpe Adria bank, Opel, Kia, Hypo Group Alpe Adria, Qlandia in drugi.

Ker za oglaševanje nikoli ni neprimeren trenutek, postanite tudi vi člen našega oglaševalskega trikotnika in tako postanite še bolj vidni, prepoznavni in uspešni.

Pokličite nas

Za oglaševalce

Mojca Jan
mojca.jan@adpartner.si
+386 40 430 036

Pišite nam

Dovolim, da uporabite moje podatke za namen priprave ponudbe, pogodbe in komunikacijo poslovnega sodelovanja. Prebral sem pogoje poslovanja in se z njimi strinjam.

Pogoje poslovanja si preberite tukaj.